Happy Asmara - Pingin Sayang (Official Music Video) - Watch Music Videos Worldwide

Happy Asmara - Pingin Sayang (Official Music Video)

by SKI Records   2 months ago

2,639,482 views
Artis : Happy Asmara
Judul : Pingin Sayang
Pencipta : Gendru Nugraha
Arranger : Mr Jepang
Video : Maska Creative
Produksi : SKI Records

Lyric
Sak tenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan, sliramu dadi pikiran
Isuk awan bengi mung kebedo ati
Pengenku mung siji koe tak impi impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku mung wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo koe seng luweh ndue bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi mok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Sak tenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan, sliramu dadi pikiran
Isuk awan bengi mung kebedo ati
Pengenku mung siji koe tak impi impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku mung wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo...
Karo koe seng luweh ndue bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi mok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

-------------------------------------------------------------------------------
#HappyAsmara #PinginSayang #SKIRecords
-------------------------------------------------------------------------------

Anggun Pramudita - Dami Kemambang
https://youtu.be/FyS_C5xVi0o

Anggun Pramudita - Ketampel
https://youtu.be/cnZC_hgXpFw

Copyright©SKI Records All rights reserved

You are now watching: Happy Asmara - Pingin Sayang (Official Music Video)

Related Music Videos

About the Music Video :

Thank you for visiting Happy Asmara - Pingin Sayang (Official Music Video) video page.
For the copyright owner for this video, keep in mind that "Happy Asmara - Pingin Sayang (Official Music Video)" video file is not/never stored on our server. Musicvideos.bid using youtube Api to automatically show the visitors all the videos including this "Happy Asmara - Pingin Sayang (Official Music Video)" video. All the videos listed on our website are stored on youtube server and we are not the uploader. So if you do not want your video listed on youtube Api website and you are the uploader, you can go directly to your youtube account to change the setting for automatically removed from our website. If you are not the uploader then you can report directly to youtube through the original video source on youtube.