Shkumbin Ismaili - Vetëm ti (Official Music Video) - Watch Music Videos Worldwide

Shkumbin Ismaili - Vetëm ti (Official Music Video)

by Shkumbin Ismaili   4 months ago

2,362,603 views
Instagram : https://www.instagram.com/shkumbinismaili1
Facebook : https://www.facebook.com/shkumbinismailiofficial
Listen : https://backl.ink/41455981
Web : http://shkumbinismaili.com/


Music & Lyrics : Shkumbin Ismaili
Orchestration : Shkumbin Ismaili
Sax : Faton Umeri
Guitar : Shkumbin Ismaili
Mastering : Simon Duggal @Southside Audio
Video : Max Production
2019 / All rights reserved : Shkumbin Ismaili

VETEM TI

Të gjithë rrugët e kësaj bote
Më sjellin tek ti
Ti ma ndeze zemrën zjarr
Plot me dashuri
Si një rrugë e gjatë pa fund
Kjo dashuria jonë
Më ke bë për vehte ti
Një herë e pergjithmonë

REF:
Jetës time,vetëm ti
Vetëm ti i dhe kuptim
E pushtove zemrën time
Vec me një shikim

Jetës time,vetëm ti
Vetëm ti i dhe kuptim
E pushtove zemrën time
Vec me një shikim

Nuk janë thjeshtë vetëm fjalë
Që ti them tani
Asnjë tjetër se kam dasht
Asnjëherë më shumë se ti
Si një rrugë e gjatë pa fund
Kjo dashuria jonë
Me ke bë për vehte ti
Një herë e përgjithmonë.

REF:
Jetës time,vetëm ti
Vetëm ti i dhe kuptim
E pushtove zemrën time
Vec me një shikim

Jetës time,vetëm ti
Vetëm ti i dhe kuptim
E pushtove zemrën time
Vec me një shikim

You are now watching: Shkumbin Ismaili - Vetëm ti (Official Music Video)
» More Videos about Shkumbin Ismaili - Vetëm ti (Official Music Video)

Related Music Videos

About the Music Video :

Thank you for visiting Shkumbin Ismaili - Vetëm ti (Official Music Video) video page.
For the copyright owner for this video, keep in mind that "Shkumbin Ismaili - Vetëm ti (Official Music Video)" video file is not/never stored on our server. Musicvideos.bid using youtube Api to automatically show the visitors all the videos including this "Shkumbin Ismaili - Vetëm ti (Official Music Video)" video. All the videos listed on our website are stored on youtube server and we are not the uploader. So if you do not want your video listed on youtube Api website and you are the uploader, you can go directly to your youtube account to change the setting for automatically removed from our website. If you are not the uploader then you can report directly to youtube through the original video source on youtube => Shkumbin Ismaili - Vetëm ti (Official Music Video). You can get more information about youtube Api here.